• MYKD
  • MyGov
  • IYRES
Personalisasi

Warga ROY Orang Awam Persatuan

Sila masukkan alamat e-mel yang dikaitkan dengan akaun pengguna anda. Nama pengguna anda akan dihantar ke alamat e-mel dalam fail.

Maklumat Kadar Fi

Maklumat lanjut berkaitan kadar fi atau bayaran, sila lihat peraturan 15, Peraturan-Peraturan Pertubuhan Belia (Pendaftaran) 2007. Sila klik disini.

PENGUMUMAN

YBhg. Datuk / Dato' / Datin / YBrs. Dr. / Tuan / Puan

Dimaklumkan bahawa terdapat gangguan teknikal pada link pengaktifan akaun pengguna gmail. Justeru itu sebarang pengaktifan akaun pengguna baru (selepas mendaftar), boleh terus emailkan maklumat nama, no kad pengenalan dan alamat emel yang didaftarkan kepada ( eroy_teknikal@kbs.gov.my ). 

==================================================================

Dimaklumkan semua talian telefon dan faks di pejabat ROY Zon Sabah sedang mengalami gangguan. Kerja-kerja pembaikan sedang dijalankan.

==================================================================

Pejabat Pendaftar Pertubuhan Belia akan melaksanakan program 'Star-Rating' bagi semua peringkat pertubuhan belia yang berdaftar di bawah Akta 668 untuk tahun 2018. Objektif program ini bertujuan untuk memastikan perancangan  pencapaian keberhasilan peningkatan peratus dan urus tadbir yang baik bagi organisasi belia melalui pelan strategik kementerian 2016-2020 dilaksanakan. Program 'Star-Rating' diharap dapat mengukur prestasi pertubuhan belia supaya berada pada tahap yang cemerlang dan seterusnya mematuhi Akta 668 serta selari dengan hala tuju kementerian.

==================================================================


POPULAR

Mobile Apps

 

RSS - Langganan Maklumat Terkini Portal ROY

FeedBurner Subscription

Pautan


myGovExchange 1govuc kbs mampu mdec msn hrmis  
Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable