• MYKD
  • MyGov
  • TN50
  • IYRES
Personalisasi

Warga ROY Orang Awam Persatuan

Sila masukkan alamat e-mel untuk akaun anda. Satu kod pengesahan akan dihantar kepada anda. Sebaik sahaja anda telah menerima kod pengesahan, anda akan dapat memilih kata laluan baru untuk akaun anda.

Maklumat Kadar Fi

Maklumat lanjut berkaitan kadar fi atau bayaran, sila lihat peraturan 15, Peraturan-Peraturan Pertubuhan Belia (Pendaftaran) 2007. Sila klik disini.

PENGUMUMAN

****************************

PEMBERITAHUAN: Adalah dimaklumkan bahawa, Cawangan Penyelaras dan Pemantauan dibawah Unit Khidmat Nasihat sedang dalam proses membuat pembatalan pertubuhan belia yang berdaftar bagi tahun 2011 (Tunggal) dan 2008 (Cawangan). Bersama-sama ini disertakan senarai pertubuhan belia dibawah Seksyen 23(2) Perintah Mengemukakan Maklumat Yang Kena Diberi (MYKD) bagi Peringkat Tunggal dan Cawangan untuk hebahan dalam portal.

1. SENARAI PEMBATALAN TUNGGAL 2016
2. SENARAI PEMBATALAN CAWANGAN 2016

Sekian, terima kasih.

****************************
MAKLUMAN: Semua permohonan pendaftaran pertubuhan jenis CAWANGAN, GABUNGAN dan MAJLIS dihentikan buat sementara waktu sehingga dimaklumkan kemudian kerana pihak PPPB sedang menjalankan migrasi data dari Sistem eROY V1 ke Sistem eROY V2. Setelah proses migrasi data selesai, semua jenis pertubuhan perlu membuat permohonan pendaftaran secara 'online' sahaja dan permohonan secara manual tidak lagi diterima. Walaubagaimanapun, permohonan pendaftaran pertubuhan jenis TUNGGAL boleh dilakukan seperti biasa di http://eroyv2.gov.my/. Sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi PPPB di talian 0388810842. Terima kasih. 

****************************

UNTUK BERHUBUNG DENGAN PEGAWAI DI PEJABAT ROY SILA HUBUNGI PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN KAMI DI TALIAN BERIKUT : 03-8881 0842 03-8881 1284 03-8881 1933 03-8881 0402
BAGI PENYAMBUNGAN TALIAN ANDA KEPADA PEGAWAI KAMI NOMBOR TALIAN EXT YANG TERDAPAT DI DALAM DIREKTORI STAF ADALAH UNTUK KEGUNAAN DALAMAN SAHAJA.
TERIMA KASIH

POPULAR

Mobile Apps

 

RSS - Langganan Maklumat Terkini Portal ROY

FeedBurner Subscription

Pautan


myGovExchange 1govuc kbs mampu mdec msn hrmis  
Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable